De kracht van NLP

Gepubliceerd op 13 oktober 2020 om 16:18

De afgelopen twee maanden mocht ik de kracht van NLP ontdekken. Tijdens mijn opleiding NLP Practitioner mocht ik samen met bijna negentig andere mensen, een ontzettend mooie reis maken door het onderbewustzijn. Zowel die van mijzelf als die van mijn mede cursisten.

 

Het was een mooie maar ook emotionele reis. De ontdekking over hoe ik naar mezelf keek, wat ik over mezelf dacht en hoe ik mezelf voelde.

 

Tijdens de NLP pracitioner opleiding ben ik vijftien dagen bezig geweest met wie ik ben en wat ik nu in mijn leven wil. Wat houdt mij tegen om dit ook te doen, welke gedachten/overtuigingen heb ik over mezelf en gaat deze gedachten mij ook helpen om mijn droom te bereiken.

De conclusie: 'NEE DIT GAAT MIJ NIET HELPEN'.

Maar wat gaat mij dan wel helpen. Door mijn belemmerende gedachten op te schrijven en er tegen over te zetten wat ik wel wil. Kwam ik er achter dat ikzelf degene ben die me tegenhoud. Ik was degene die geen stappen wilde zetten en bewust taken niet aanpakte om mezelf te laten zien dat ik het niet kon.

 

Tijdens deze vijftien dagen heb ik ontzettend veel mooie complimenten gehad en heb ik leren ontvangen van al het moois dat er tegen mij gezegd werd. Nu mag en kan ik dit ook overdragen naar een ander en sta ik meer in mijn kracht dan ooit te voren. Daarom mag ik naar richtlijnen en onder supervisie van 'The American Board of NLP' mijzelf officieel NLP Practitioner noemen.

 

Nu kan ik andere nog beter in hun kracht zetten.

 

Dankbaar voor de mooie reis die ik gemaakt heb en dankbaar dat ik dit nu mag uitdragen. Om zo nog meer mensen te inspireren, motiveren en te laten genieten van hoeveel zij waard zijn.

 

Wil jij dit ervaren? Wil jij het geluk vinden in jezelf? Wil jij de maximale potentie uit jezelf en andere kunnen halen? Wil jij de mindset om meer ontspannen door het leven te gaan?

 

Laat het hieronder weten wat jij wil bereiken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.