Terugblikken en vooruit kijken

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 15:41

Daar is het dan alweer, de laatste dag van het jaar. En wat was 2020 een bewogen jaar. Een jaar waarin ik voor mezelf meerdere doelen gesteld had en weinig van uitkwam. Maar dat is niet erg, deze doelen neem ik mee en kan ik in 2021 weer mee verder. Het voelt niet als een teleurstelling maar juist als KRACHT.

In plaats van de meeste doelen laten uitkomen, heb ik andere doelen behaald die misschien wel belangrijker waren.

2020 was het jaar van loslaten waar ik geen invloed op heb, het was een jaar liefdevol zorgen in moeilijke tijden, een jaar met veel verdriet en verwerken maar ook vooral een jaar van kansen en geluk. De eerste langere coaching trajecten gedaan, twee fantastische opleidingen afgerond, mijn doel gevonden waar ik heel blij van wordt en misschien wel de belangrijkste van allemaal 'ZELFLIEFDE ERVAREN'.

 

Dit jaar was een jaar van veel alleen zijn en dat kan ontzettend moeilijk zijn. Voor de één was het harder werken dan ooit, terwijl de ander niet zijn beroep kon uitoefenen. Geen knuffels, niet met alle vrienden bij elkaar zitten, niet op bezoek bij je opa of oma. Het gevoel van alleen zijn was groter dan ooit.

Wat ik geleerd heb hiervan, is dat het niet erg is om alleen te zijn.
'IN STILTE VIND JE JEZELF'
En wat kan dat confronterend zijn maar wat levert je het veel op. Wanneer je deelt wat er in je omgaat, krijg je waardering en liefde. Die mooie lach die alles kan verbergen hoefde er niet te zijn als je deelt. Hierdoor kwam mijn echte lach naar boven maar ook echt geluk.

Vooruitkijkend naar 2021 zie ik een nog mooier pad liggen. Nog meer groei en nog meer liefde. Laat liefde verspreiden over de wereld zoals corona dat doet. Steek elkaar aan met liefde💝

LATEN WE MET ZE ALLEN IN 2021 OOK WEER MENTAAL IN BEWEGING ZIJN!!

Veel liefde, kracht en wijsheid voor het aankomende jaar. En ik hoop jullie in 2021 weer te mogen ontmoeten 🙏

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.